Skip to main content

Lid worden van Alfa Spider Register

Ok, ik wil mij inschrijven!

Onze belangrijkste doelstelling is plezier te beleven met onze Spider. Dit kan zeer goed in clubverband, bijvoorbeeld door samen te rijden met andere Spiderrijders tijdens evenementen en met andere leden te babbelen over het wel en wee van uw en hun Spider.

Jaarlijks organiseren we een groot aantal evenementen, zoals puzzeltochten, meerdaagse evenementen en technische meetings. Verder verschijnt vier maal per jaar de Spiderama, ons clubblad. Gezelligheid is een heel belangrijke factor en de drijfveer van onze club. Wij denken dat dat alleen mogelijk is in een niet te grote club. Natuurlijk speelt ook de voorliefde voor de Alfa Romeo Spider een heel belangrijke rol.

Dit type Alfa combineert de rijeigenschappen van een Italiaanse sportwagen met het frivole plezier van een cabriolet. Bovendien zijn de klassieke Pininfarina carrosserielijnen een lust voor het oog en is deze auto nog steeds redelijk betaalbaar.

Ons Register is specifiek bedoeld voor Alfa Romeo's van het type Spider. Dat klinkt simpel, maar in de praktijk is dat niet zo eenvoudig. Soms zijn deze auto's geleverd onder andere namen, of is de benaming Spider pas later toegevoegd. Italianen noemen open auto's trouwens bijna altijd Spider.

Heeft u zelf een open Alfa Romeo, of belangstelling voor de Alfa Spider of Alfa Romeo´s in het algemeen? Word dan lid van het Alfa Romeo Spider Register. Voor een bescheiden bedrag per jaar krijgt u een reeks gezellige clubritten en andere evenementen, een prachtig fullcolour magazine, toegang tot het besloten deel van deze website en meer.

Voorwaarden Lidmaatschap

Het inschrijfgeld voor het Alfa Romeo Spider Register bedraagt 15 euro. De contributie bedraagt 48 euro per kalenderjaar. 

Het Spider seizoen start meestal in april en sluit af met een herfstrit in oktober, In deze 7 maanden worden ongeveer 9 evenementen georganiseerd. Wie lid wordt in juli kan nog maximaal 4 evenementen meedoen. Vandaar de volgende kortingsregeling: Naast het inschrijfgeld van € 15,- is de contributie vanaf 1 juli  € 30,- . Vanaf f 1 oktober wordt geen contributie voor het lopende jaar meer gevraagd.

Na inzending van uw inschrijfformulier ontvangt u van ons een bevestiging van ontvangst per email. In dit bericht verzoeken we u tevens het inschrijfgeld en contributie te voldoen. Het lidmaatschap van het Register vangt aan op het moment dat het inschrijfgeld en de contributie op de rekening van het Register is bijgeschreven. U ontvangt dan per email de gebruikersnaam en wachtwoord zodat u u toegang heeft op het leden gedeelte van de site. De laatst verschenen Spiderama alsmede de statuten worden u dan per post toegestuurd.

Voor de volledigheid: indien u om wat voor reden dan ook het lidmaatschap wilt opzeggen, dan dient u dat voor 1 december te melden. U wordt dan voor het daaropvolgende jaar uitgeschreven.

Bij voorkeur innen wij de jaarlijkse contributie dmv automatische incasso. Mocht u hiervan geen gebruik willen maken dan brengen we jaarlijks € 5,00 aan incassokosten in rekening. Deze kosten innen we tegelijk met de contributie.  

 

Ok, ik wil mij inschrijven!

Voorbeeld Spiderama

spiderama97

Advertentie

Advertentie