• Spideristi,

  GEANNULEERD wegens te weinig animo.  Het Alfa Romeo Spider Register zal ook bij Viva Italia op 6 juni op het Circuit Zandvoort present zijn. Voorlopig hebben we voor 10 Spiders gereserveerd.

  Helaas hebben we pas wat later aangemeld, vandaar nu pas dit bericht.

  De kortingscode is: VIVAITA22!

  Met deze code kunnen jullie in de online ticketshop meteen de clubentreetickets bestellen, Leden krijgen een korting van € 2,50 per persoon. Deze clubentreetickets zijn alleen in de voorverkoop te bestellen. Op dit moment is de entreeprijs € 22,50 exclusief de clubkorting. Hou er wel rekening mee dat hoe later het ticket gekocht wordt des te duurder het ticket wordt.

  De entreetickets kunnen bij de kassa/controle ter plaatse worden gescand vanaf je mobiele telefoon, printen is niet nodig

  Klik hier voor de online ticketshop.

  Graag ook aanmelden bij het evenement dat je komt dan kunnen we daar rekening mee houden.

  Clubautoticket

  Het clubautoticket met code die correspondeert met de plek op de paddock, komt voor het event per mail naar jullie toe. De plattegrond zal er dan ook meteen bijzitten zodat jullie kunnen zien waar de clubplaats is.

  Entreekaarten van uitgestelde edities

  Als leden entreekaarten hebben gekocht in 2020 of 2021 dan zijn deze gewoon geldig op 6 juni. Hierna vervalt de geldigheid ervan.

  Houd al het nieuws in de gaten op www.viva-italia.nl of volg onze Facebook pagina. Je blijft dan ook automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


 • Categorie
  Beurzen, evenementen
 • Datum en tijd
  06 juni om 09:00 - 06 juni om 17:00
 • Locatie en volledig adres
  Circuit Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie
© 2022 Alfa Spider Register