Skip to main content

De vereniging

Het Alfa Romeo Spider Register is een club van enthousiaste liefhebbers en eigenaren van Alfa Spiders. Wij zijn een zelfstandige club met een eigen bestuur en eigen financiële middelen. Onze belangrijkste doelstelling is plezier te beleven met onze Spider. Door o.a samen te rijden en nieuwe Spiderrijders liefhebbers te ontmoeten!

Het Alfa Romeo Spider Register is een levendige vereniging met rond de 500 leden. Binnen de vereniging zijn meerdere leden actief binnen het bestuur, clubblad Spiderama, de verschillende commissies en de website.

Alle leden van het register hebben exclusief toegang tot het ledendeel van de Website. Nieuwe leden krijgen automatisch de inloggegevens toegestuurd en bestaande leden kunnen hun inloggegevens aanvragen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld daarbij wel uw lidmaatschapsnummer.

Secretariaat

Het Secretariaat van het Register kunt u vinden op:

Burgemeester Wijnenstraat 45 

5721 AH Asten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het Alfa Romeo Spider Register is als vereniging ingeschreven bij de KvK in Tiel onder nummer V40157387

Evenementen Commissie

Deze commissie organiseert voor u jaarlijks de rijdende evenementen en assisteert bij de overige activiteiten.

De commissie bestaat uit de volgende leden: Ger Uffels en Jolanda van Aken, Dirk Douwen en Marga Edelschaap. Met de commissie plannen we jaarlijks de ritten en proberen u een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden door heel Nederland. Naast de "gewone" maandelijkse ritten tussen maart en september organiseren wij ook 2 evenementen in het buitenland. Dit zijn het jaarlijkse weekje uit ergens in Europa, en Weekend-evenement net over de grens in Duitsland of Belgie (op maximaal 3-4 uur rijden vanaf Utrecht). Voor de meeste van deze evenementen geldt, dat we ze zelf uitzetten en controleren.

Ook het printen van de routeformulieren en het reserveren van start-, lunch- en eindlocatie doen wij zelf. Wat wij altijd wel proberen (lukt praktisch altijd) is Registerleden te interesseren om een rit uit te zetten in een voor hen bekende mooie omgeving.Er zijn namelijk zoveel mooie streken in Nederland om een route uit te zetten, en wij kennen die gebieden ook niet allemaal. Dus, mocht u suggesties hebben of ook graag eens een rit willen uitzetten, schroom niet en neem contact met ons op! Wij zullen jullie met raad en daad bijstaan, om er een succesvol evenement van te maken.

U kunt de Commissie mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemers aan evenementen welke worden georganiseerd door Alfa Spider Register zijn gehouden aan ARSR deelnemersvoorwaarden

Commissies

Binnen het Register zijn meerdere commissies actief, sommigen bestaande uit een persoon. De inzet van deze leden is onontbeerlijk voor het reilen en zeilen van ons mooie Register.

  • Evenementen Commissie: zet ritten, buitenlandreizen en evenementen uit. Kijk maar eens op onze evenementenkalender 
  • De Technische Commissie verzorgt de antwoorden op technische vragen en is eerste hulp bij pech onderweg tijdens ritten en evenementen
  • Spiderama: ons full color dikke clubblad dat 4 keer per jaar uitkomt heeft een geweldige redactie
  • Website en social media: een prachtige website en ook op social media zijn we goed vertegenwoordigd, kijk maar eens op Facebook
  • Public relations: we zoeken natuurlijk voortdurend naar sponsors
  • Clubartikelen: inkoop en verkoop tijdens evenementen en via de webshop

 

  • De Technische Commissie en De Technische Commissie zijn momenteel niet ingevuld.

Website

De website is naast de mooie Spiderama één van de belangrijkste communicatiemiddelen van ons Register. Hier vinden jullie veel wetenswaardigheden en het laatste nieuws m.b.t. ons Register en de evenementen. 

Leden van ons Register krijgen een extraatje. Via een apparte ledenlogin krijgt u toegang tot het ledenplein, onze eigen Alfa Spider Facebook zeg maar waar ideëen, foto's video's, evenementen en discussies geupload en gevoerd worden. Verder hebben leden toegang tot het ledenmenu voor de technische vragen en downloads van interessante bestanden over de techniek van hun Spider.

Ons Register is ook te volgen via Facebook en Instagram . Zo blijft u altijd op de hoogte van updates en nieuwtjes over ons register. 

Suggesties voor de website zijn altijd welkom bij de webmaster.

Webmaster Alfa Romeo Spider Register

Meer artikelen …